Diepgaande analyse, praktische aanpak

Met STRATThrm heeft elke onderneming een flexibel inzetbare, onafhankelijke HRM-consultant tot zijn beschikking. Iemand die meedenkt met de business. Een expert die denkt en handelt om de doelstellingen van zijn klant te ondersteunen.

Ondersteuning in HRM

Ook voor HRM-activiteiten kunt u bij STRATThrm terecht, zoals in-, door- of uitstroom van medewerkers of strategische personeelsplanning, talent- en competentiemanagement en werving en selectie. En dat is nog maar een kleine greep uit de ondersteuning die STRATThrm u en uw management biedt.

Beter communiceren en motiveren

U bent bij STRATThrm tevens aan het goede adres voor trajecten waarin u inzicht krijgt in waarom mensen doen wat ze doen. Daarmee legt u een stevige basis om mensen goed met elkaar te laten communiceren en hen op de juiste manier te motiveren.

Wij gebruiken daarbij de methodiek van RealDrives die uitgaat van de drijfveren van mensen.

Succesvolle HRM-projecten beginnen met een praktisch plan

STRATThrm zorgt ervoor dat er een plan ligt dat klaar is voor implementatie. Geen vuistdikke rapporten, maar praktische draaiboeken waarmee u een HRM-project of een HRM-strategie succesvol implementeert. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat het management ermee kan werken en het voor medewerkers niet ontbreekt aan uitdagingen.

Begeleiding na implementatie

Zo zorgen we voor uw duurzame succes. Ook na de implementatie, want STRATThrm blijft voor u beschikbaar om de veranderingen in uw bedrijf soepel te laten ‘landen’.

 

Meer weten over de aanpak van STRATThrm?

Neem contact op